3-comfort.png

DIRECT NAAR TOEPASSING

 

able

Met de able-app, onderdeel van SchermVan, is een oneindig aantal slimme comfort-toepassingen met elkaar te combineren en te bedienen. Geen losstaande oplossingen, maar een eenvoudig, intelligent, en betaalbaar netwerk waarin slimme apparaten samenwerken en onderling communiceren. Een goede oplossing voor het Internet der Dingen! Uw persoonlijke comfort en veiligheid worden hierin voorop gesteld. Op deze manier hopen Able en LaCoTA bij te dragen aan Langer Comfortabel Wonen. Kijk voor de vele slimme modulen in onze vernieuwde webwinkel (april 2020).

able_button.png

Energie verbruiksmanager

Je hoeft geen klant te zijn van Eneco  om de Toon-app te kunnen gebruiken. De Toon-app van Eneco werkt alleen in combinatie met "Toon", de slimme thermostaat van Eneco, en een Toon-abonnement. De slimme thermostaat kost € 275,- en voor het abonnement betaal je € 4,50 per maand.

Met de Toon-app heb je direct inzicht in je stroom- en gasverbruik en kun je de thermostaat en huishoudelijke apparaten op afstand bedienen. Ook via SchermVan. Als je zonnepanelen hebt, kun je ook inzien hoeveel stroom jouw panelen opwekken. Met de Verspillingschecker in de Toon-app kun je energieslurpers opsporen en krijg je persoonlijke bespaartips. Gebruik je meer energie dan normaal? Dan krijg je automatisch een melding van Eneco in de Toon-app.

 

TOELICHTING


Able

  • Combineert alle merken, slimme apparaten en cloud-diensten
  • vergroot uw slimme wereld oneindig
  • maak slimme oplossingen nog slimmer door ze samen te laten werken
  • is naadloos te integreren met het LaCoTA Comfort-pakket
  • heeft een hoogwaardige beveiliging
  • geeft uzelf, en of uw mantelzorger/zorgaanbieder veilige controle over uw comfort.

terug.png