8-voordeur.png

DIRECT NAAR TOEPASSINGEN:

Vanuit deze demo-versie van SchermVan kunt u opwaarderen (upgraden) naar SchermVan LaCoTA via Able Connect. Via die versie kan men de Able-Connect app invoegen (downloaden). Daarmee is een oneindig aantal slimme comfort-toepassingen in thuiscomfort en in de zorg met elkaar te combineren en te bedienen. Denk aan het op afstand open van uw eigen voordeur en een videovoordeurbel , bedienen van licht in de kamer, monitoring, zorgcommunicatie en e-health. Ook de meest gangbare zorgplatforms in uw regio kunnen ingevoegd worden. Uw persoonlijke comfort en veiligheid worden daarbij voorop gesteld. Alles te bedienen vanuit één overzichtelijke tablet of smartphone. Op deze manier hopen LaCoTA en Able Connect bij te dragen aan Langer Comfortabel Wonen en kwalitatief hoogwaardige zorgverlening.

TOELICHTING

MANTELZORGSLOT; elektronische voordeurslot gekoppeld (via bluetooth en wifi) aan smartphone en of Mantelzorgscherm.

Met behulp van een app is het mogelijk om op afstand virtuele sleutels aan te maken, te delen en beheren. Zo is een sleutelkluisje overbodig. Toegang tot uw woning is alleen beschikbaar voor de juiste persoon op het juiste moment. Tijd- en aanwezigheids-registratie geven online een helder overzicht in welke personen of diensten, wanneer toegang hebben gehad. Ideaal voor mantelzorgers, thuiszorg, wijkverpleging, huisarts en ambulancedienst!

Het slot kan gebruikt worden als losse domotica-oplossing. Het kan ook ingezet worden als moduul in een grotere domotica-oplossing. Namelijk als onderdeel van de oplossing voor personenalarmering, onderdeel van een comfort-tablet, onderdeel van een meldkamer voor opvolging door Thuiszorg, Verpleeghuiszorg-Thuis of Ziekenhuiszorg-Thuis.

Voor de diverse oplossing zijn verschillende prijzen van abonnementen. Vooralsnog is dit het enige elektronische voordeurslot dat betaalbaar is en zowel op zichzelf kan werken en ook als onderdeel van een comfort-tablet.

    terug.png