1-licentienemer.png

DIRECT NAAR TOEPASSINGEN

 

Langer comfortabel wonen in de gemeente .....

Op deze pagina vindt u algemene gemeentelijke informatie over (langer) comfortabel wonen en het sociaal domein.

LaCoTA heeft informatie over het sociaal domein van gemeenten, buurtcommommunicatie, voorzieningen, diensten, zorg en hulpmiddelen overzichtelijk gebundeld voor consumenten klik hier. 

Over het algemeen is het voor consumenten niet eenvoudig die informatie op te zoeken.

De gegevens zijn nog onder voorbehoud; moeten nog door betrokken partijen goedgekeurd worden.

 

Gratis account

Maak nu een gratis account aan op SchermVan. Ga naar Home > Aanmelden (https://www.schermvan.nl/register)

Account werkt het beste op Androit tablets, smartphone en PC.

Aanmelden op de basisversie geeft ook toegang tot gemeentelijke informatie over Langer Comfortabel Wonen. Vul daarom bij het aanmaken van een account uw postcode in. 

 

Gedetailleerdere gemeentelijke versies van de app/web SchermVan.nl

De eerste gemeenten waarvoor LaCoTA de algemene infopagina's al verder heeft geconcretiseerd staan op de demo-versies voor:

Binnenkort verschijnen gedetaillerdere versies voor meer gemeenten. Ook zullen de achterliggende buttons verder worden uitgewerkt. 

Na registratie op de app/web SchermVan wordt er, bij de button “gemeente”, automatisch ook een link gemaakt naar gemeentelijke informatie over langer comfortabel wonen in uw postcode gebied. De gemeentelijke info komt daardoor snel en gemakkelijker beschikbaar. 

 

TOELICHTING

Info over (langer) COMFORTABEL WONEN nog weinig toegankelijk op gemeentelijke sites.

Comfortabel wonen is voor iedereen belangrijk. Denk alleen al aan het regelen van de binnentemperatuur in het hele huis. Denk ook aan de vele toepassingen van "Internet der Dingen" en denk aan beveiliging/personenalarmering. Veel toepassingen zijn al te koop bij Doe het Zelf winkels, elektronicawinkels en webwinkels. Probleem is dat veel toepassingen onderling niet compatibel zijn. Veel toepassingen zijn ook onnodig duur voor de consument. En veel toepassingen zijn niet gecertificeerd om te gebruiken in combinatie met domotica in de zorg en e-healthcommunicatie.

LaCoTA streeft ernaar dat er per gemeente een SchermVan ... komt. Buren, mantelzorgers en familieleden op afstand, kunnen elkaar dan gemakkelijker ondersteunen door per huishouden een Comfort-tablet samen te stellen met adequate domotica en de juiste dienstverlening en ondersteuning.

 

Meer weten over Coöperatie LaCoTA?

Kijk op: www.lacota.info

terug.png