In de SamenZorgTablet is alles modulair koppelbaar. Van een eenvoudige stap om vertrouwd te raken met smartphone of tablet naar:

 • beeldbellen met familie
 • dienstverlening
 • veiligheid en personenalarmering
 • communicatie met huisarts, thuiszorg, wijkverpleging, zorgaanbieder, ziekenhuis enz.

Prettig voor vitale mensen, gemakkelijker voor mantelzorgers en zorgzame buren, prettig voor cliënten van de thuiszorg en wijkverpleging.Een ontlasting ook van de formele zorg zodat er uren vrijvallen voor “handen aan het bed”.

Zorgcommunicatie via platform Able-care

Vanuit de SamenZorgTablet kunt u opwaarderen (upgraden) naar de meest complete modulaire ZorgTablet. Via die versie kunnen alle modulen voor zorgcommunicatie, zorgoproep en zorgopvolging gekoppeld worden.
Ook de meest gangbare zorgplatforms in uw regio kunnen ingevoegd worden. Uw persoonlijke comfort en veiligheid worden daarbij voorop gesteld. Alles te bedienen vanuit één overzichtelijke tablet of smartphone. Op deze manier dragen LaCoTA en Able bij aan Langer Comfortabel Wonen en kwalitatief hoogwaardige zorgverlening.

Meest gangbare zorgplatforms via Able-care in uw regio (bijvoorbeeld:)

 • OZOverbindzorg
  • Cliënt; De zorg voor jou als cliënt staat voorop. Iedere cliënt is een uniek mens, die ergens sterk, maar nu ook hulpbehoevend is. Voor zorg moet je een beroep doen op een ander, maar je wil hierover zelf de regie behouden. Met het platform OZOverbindzorg blijf jij de baas over je eigen leven.

  • Mantelzorgers; OZOverbindzorg is er ook voor de ander. Die beroepsmatig of vanuit betrokkenheid bijdraagt aan waardevolle zorg. Mensen die als vrienden, familie of buren nu mantelzorgers zijn. Je hebt gelukkige momenten met hen en haalt herinneringen met ze op. Deze mantelzorgers hebben wel een nieuwe druk op hun schouders gekregen: gesprekken die ze hebben met de zorgverleners, keuzes die ze moeten maken in de zorg.

  • Zorgverleners; Tot slot is het platform OZOverbindzorg er voor de zorgverleners: de mensen die achter de schermen van de zorg staan. Zij werken met passie, maar hebben soms frustraties over de tijd die verloren gaat aan administratie en communicatie.

   Met zorg gaat niet alleen veel liefde, aandacht en toewijding gepaard, maar ook frustratie en miscommunicatie. OZOverbindzorg leeft mee met dit zorgproces en laat zien dat het heel eenvoudig kan zijn om samen te werken aan de zorg van ieder uniek mens. Of je zelf zorg nodig hebt of juist zorgt voor een ander: OZOverbindzorg is er voor alle betrokkenen binnen het zorgproces. Door alle partijen met elkaar te verbinden verbeteren zij de samenwerking. En dat komt jouw zorg ten goede. Ga naar OZOverbindzorg

Aanbod vrijwilligerswerk en mantelzorg

Centraal dashboard

Het centrale dashboard achter de SamenZorgTablet bespaart veel administratie en rompslomp. Het versneld de communicatie. Zeker ook in geval van alarm na een valpartij. Een ambulance kan door een meldkamer snel op de juiste route worden gezet. En een code van een elektronisch voordeurslot geeft snelle toegang voor bijvoorbeeld ambulance, arts, of vertrouwde wijkverpleegkundige.

Het centrale dashboard heeft zijn eenvoud, betaalbaarheid en kwaliteit inmiddels ruim bewezen in huisjes van vakantieparken en kamers in het hotelwezen.

terug.png